На този етап се правят само индивидуални резервации, независимо че

...
На този етап се правят само индивидуални резервации, независимо че
Коментари Харесай

Експерт: Българите да използват туристическите си ваучери на нашето море и планина

„ На този стадий се вършат единствено самостоятелни резервации, без значение че идва пролетната почивка и Великденски, и майски празници, само че хората са изплашени от възходящия брой инфектирани и разгръщане на пандемията “ разяснява в „ Хоризонт до обед “ Здравка Чимева, шеф на туристическа организация Благоевград.

Тя уточни, че към този момент оферират разнообразни групови стратегии, освен в района, само че и стратегии за хора 55+ за прословутите екзотични дестинации, само че пък не знаят по кое време по какъв начин ще бъде затворено или отворено за пътешестване.

„ За туристическите ваучери е по-добре в този момент да ги употребяват хората, множеството от клиентите желаят да ги употребяват, тъй като всичко и в бъдеще е доста нестабилно . Други туристи си желаят непосредствено парите от ваучерите. Но аз бих им предложила тук на нашето море да ги употребяват тези ваучери. Хората в този момент би трябвало да преоткрият нашата татковина с всички прелестни кътчета и благоприятни условия ", уточни Здравка Чимева.

" Радва ме и е добър знак за сектора, че към този момент има записвания за море през есента у нас, още повече, че хотелите направиха прословутото 55+ на по-ниски цени и с обогатено море - да вземем за пример за Южното Черноморие при 4 и 5-звездни хотели. Така че има вяра нещата да тръгнат най-малко у нас, в случай че не в чужбина, тъй като за там ще са нужни и документи по отношение на вируса ", разясни специалистът.

Още по тематиката - в звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР