На тържествената церемония в Читалище Съгласие-1869 в Плевен бяха връченипрестижни

...
На тържествената церемония в Читалище Съгласие-1869 в Плевен бяха връченипрестижни
Коментари Харесай

Тържествено връчиха на награди от Китай на Арт школа „Колорит“

На тържествената гала в Читалище " Съгласие-1869 " в Плевен бяха връченипрестижни наградина арт школа „ Колорит “ от присъединяване й в Международната онлайн галерия – конкурс„ Детска екологична живопис “ 2021-2022 в Китай. Събитиетосе състоя в препълненатазала „ Библиотеката “ на най-голямото плевенско читалище.



Посланикът на Китай в България е получил поканата за присъединяване в състезанието Арт школа „ Колорит “ с арт възпитател Майя Ананиева, посредством Народно читалище „ Съгласие 1869 “ – Плевен.

Надеждата е концепцията за тозиобщ план дапродължи във времето с още междукултурни връзки.

Тържеството беше намерено с хубав валс на балерините от Балетната школа при читалище Съгласие 1869 с началник Валя Козовска.



Събитието уважихапредставители на Посолството на Китайската Народна Република в България – господин Гуан Син, културен консултант, госпожа Дай Ин, аташе по културните въпроси и господин Чън Дзъя, времен шеф на търговски отдел.

Гуан Син връчи на Майя Ананиева присъдената премията „ Най-добър уредник “, която включва Сертификат и Златен орден от състезанието в Китай.



В състезанието са взели присъединяване над 170 000 картини на деца и младежи от 12 страни. Организатори са Министерството на екологията и околната среда на Китайската Народна Република, Информационният Офис на Държавния Съвет на народите на Китай и Секретариатът за съдействие сред Китай и страните от Централна и Източна Европа, подкрепени от китайските посолства в тези страни и Центъра за продан на опит сред хората от Китай и страните на Централна и Източна Европа.

Организаторите изричат своята признателност към Майя Ананиева – началник на арт школа „ Колорит “ за дейната роля в организирането на нейните възпитаници за присъединяване в интернационалния конгрес и отличната креативна работа с тях, за ентусиазма за популяризирането на опазването на околната среда измежду децата и младежите.

Гостите видяха видео посланията на децата, спечелили 26 интернационалните оценки, а по-късно представителите на Посолството им връчиха публично премиите.



Личен привет към ръководителката на „ Колорит “ насочи общинският консултант и зам.-председател на ОбС-Плевен Петя Василева.



Празникът приключи със сладка почерпка и доста фотоси за спомен.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР