На стилно събитие пред журналисти и инфлуенсъри Nespresso представи своята

...
На стилно събитие пред журналисти и инфлуенсъри Nespresso представи своята
Коментари Харесай

NESPRESSO представи системата за кафе VERTUO - чаша вдъхновение за всеки вкус и всеки момент

На стилно събитие пред публицисти и инфлуенсъри Nespresso показа своята нова универсална кафе система Vertuo. В модерното и в същото време уютно пространство на Dom Concept Store в сърцето на София беше краткотрайно открита pop-up Nespresso изложба, която пресъздаде духа и цялостната идея на иконичния бранд.

 Бранд мениджърът Петя Моллова и артистът Александър Сано, водещ на събитието
Бранд мениджърът Петя Моллова и артистът Александър Сано, водещ на събитието

Луиза Григорова, Радина Кърджилова, Виктор Стоянов, по-известен като Ергенът, и други добре познати лица от столичния елит се потопиха в магията на приготвянето на приятност в чаша. Системата Vertuo е създадена особено, с цел да трансформира пазара на кафе за консумация вкъщи, като отговори на потребителското търсене на разнообразни варианти за кафе прекарване както в огромни чаши, по този начин и класическото късо еспресо. Тя е фокусирана върху приготвянето на разнородни типове дълги кафе екстракции и е ориентирана към хората, които обичат да се любуват на обичаната си напитка оптимално дълго.

С натискането на един бутон интелигентната система автоматизирано разпознава по баркода, отпечатан върху съответната капсула, типа и метода на подготвяне на кафето, настройвайки параметрите на екстракцията, с цел да сътвори качествено мрачно кафе с компактен усет, приключено с копринена и великодушна пяна.

 Бранд мениджърът Петя Моллова и Виктор Стоянов, по-известен като Ергенът - посетител на събитието
Бранд мениджърът Петя Моллова и Виктор Стоянов, по-известен като Ергенът - посетител на събитието

В момента Nespresso предлага 3 стилни дизайна на системата Vertuo, които съставляват идеалната композиция сред жанр и улеснение - Nespresso Vertuo POP, Vertuo Plus и Vertuo Next.
За повече информация по отношение на всяка една от машините, апелирам, посетете:

Насладете се на прекарването, наречено Vertuo

Новата гама машини подготвя кафе в 5 разнообразни дължини на напитката - Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml). Любителите на кафето към този момент ще могат да се насладят на над 30 изключителни и разнородни бленда.

Капсулите с друг размер са съобразени с диапазона размери чаши за кафе, всяка деликатно смесена и изпечена, с цел да обезпечи най-хубавото вкусово преживяване. Независимо дали сте в въодушевление да впечатлите приятелите си по време на обяд, или търсите бързо еспресо, с цел да енергизирате деня си, Vertuo предлага разнородни варианти за всеки усет и миг.

 Гости на събитието
Гости на събитието

Аксесоари за допълнение на прекарването, наречено Vertuo

Nespresso включва в портфолиото си и необятна гама от елегантни и стилни аксесоари от линията Vertuo, които слагат финалния щрих на споделената кафе страст. Чашите за път и диспенсърите за капсули са неразделна част от сбирката на всеки фен на кафе, издигайки моментите в компанията на Nespresso Vertuo на последващо равнище.

 Актрисата Луиза Григорова завоюва нова кафе машина Vertuo
Актрисата Луиза Григорова завоюва нова кафе машина Vertuo

Устойчиви политики на Nespresso

Устойчивостта е в основата на всичко, което Nespresso прави, а поемането на дълготраен ангажимент за реализиране на позитивна смяна за хората и планетата е сериозна отговорност за компанията. В сходство с този метод всички кафе капсули Nespresso, в това число гамата Vertuo, са направени от безпределно рециклируем алуминий - материал, който деликатно пази свежестта, качеството и усета на кафетата, като в същото време щади оптимално природата. В допълнение всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функционалност за автоматизирано изключване, с цел да се минимизира потреблението на сила.

" Nestlé Nespresso " АД

" Nestlé Nespresso " АД е пионер и пример за най-висококачествено кафе на порции. Компанията работи с повече от 110 000 фермери в 15 страни посредством своята стратегия AAA Sustainable Quality™ за внедряване на практики за резистентност във фермите и заобикалящата ги околна среда. Стартирала през 2003 година в съдействие с неправителствената организация Rainforest Alliance, програмата оказва помощ за възстановяване на добива и качеството на реколтата, осигурявайки стабилно доставяне с висококачествено кафе и подобрявайки поминъка на фермерите и техните общности.
Със седалище в Лозана, Швейцария, Nespresso оперира в 82 страни и има над 13 900 чиновници по целия свят. През 2020 година ръководи световна мрежа за търговия на дребно от 816 бутика.

За повече информация, апелирам, посетете уеб страницата на Nespresso:

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР