На стилна церемония по повод шестото издание на елитния конкурс

...
На стилна церемония по повод шестото издание на елитния конкурс
Коментари Харесай

Fibank отново е сред най-силните марки в България

На стилна гала във връзка шестото издание на елитния конкурс Superbrands - Fibank (Първа капиталова банка) още веднъж получи наградата за отличен брандинг в категория „ Финансови институции “.

Първа капиталова банка бе наградена за четвърти път в състезанието Superbrands макар мощната конкуренция в своята категория. През 2014 година Fibank за първи път изпревари тогавашния водач УниКредит Булбанк в класацията на най-силните марки в България.

Fibank също по този начин е шест пъти притежател и на премията „ Банка на клиента “, която се дефинира от гласоподаване на клиентите в интернет уеб страницата на „ Асоциация Банка на годината “.

Тези награди са доказателство за високото качество на обслужване в клоновете на Fibank (Първа капиталова банка) в цялата страна.

Отличието за най-силна марка бе присъдено на банката на база оценка на жури, формирано от авторитетни експерти в рекламния отрасъл и без значение изследване на потребителския сегмент на българския пазар по самодейност на световната организация Superbrands.

Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласоподаване на потребителите в интернет е водещият Институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria.

Основните критерии, по отношение на които журито е определило своите оценки, са качество на предлаганите артикули и услуги, надеждност, разграничение, поддържане на висок стандарт и характерност, които вършат марката Fibank неповторима на пазара.

Глобалната организация Superbrands е самостоятелна институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава изключителните търговски марки, които се открояват и преобладават над всички останали в границите на националния пазар. Конкурсът се организира в над 80 страни в целия свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР