На специална пресконференция британският премиер Борис Джонсън заяви по повод

...
На специална пресконференция британският премиер Борис Джонсън заяви по повод
Коментари Харесай

Джонсън за мерките по Коледа: Не искаме да забраним празника!

На специфична конференция английският министър председател Борис Джонсън съобщи във връзка на рецензиите за облекчаването на строгите ограничавания по Коледа, че държавното управление „ не желае да забрани празника, това ще бъде нечовешко “.

Правителството бе подложено на рецензии, облекчаването на ограниченията за пет дни към Коледа, считано от 23 до 27 декември, ще коства живота на доста хора.

Борис Джонсън обаче реши да не трансформира взетото решение като съобщи, че „ човешкият дух желае да чества и хората не би трябвало да бъдат ограничавани прекалено много “.

Той добави, че посланието към хората е пределно ясно, че не могат да се събират повече от три фамилии на едно място повече от пет дни.

Премиерът акцентира на думата „ най-много “ и разясни - “това не значи обезателно, че на всички места би трябвало да се съберат три фамилии “. Колкото по-скромна и по-кратка Коледа, толкоз тя ще бъде по-безопасна, добави Джонсън.

Премиерът пожела още от в този момент „ Весела по-скромна Коледа “ на хората и изрази вяра, че благодарение на имунизацията и другите ограничения, които взема държавното управление, страната ще бъде в доста по-добро положение за Великден.

В Уелс и Шотландия се чака ограниченията да бъдат по-строги по Коледа. В Уелс бе насочен апел за събиране на единствено две фамилии, а в Шотландия да се събират в единствено в един петте дни по Коледа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР