На снимката: Илиян ВасилевНяма по-търпелив народ към душманите си от

...
На снимката: Илиян ВасилевНяма по-търпелив народ към душманите си от
Коментари Харесай

Илиян Василев: Цялата държава е впрегната в обслужване на трима души

На фотографията: Илиян Василев
Няма по-търпелив народ към душманите си от българския. Не просто обир, а дране на кожи. И …… безмълвие.

Вчера съветският нефт вид Уралс падна по 40 $ за барел, колета от Приморск бяха на 37,8 $. Ние го купуваме най-малко с тридесет $ от горната страна. Плащаме и мълчим. Вместо да плащаме по 1,70 плащаме по 2,60 за литър бензин, вместо 1,80 за дизел, плащаме близо по 3 лв.. Президентът обезпечава чадър и никой не му търси отговорност за това.
От цяла Европа внасяме най-вече съветски петрол, като че сме някакъв изолиран остров на аномалия, тъй като не потребителите печелят, а мафиотите. През България минава най-голямата контрабанда на съветски импорт на артикули в Европа. Милиарди наливами всеки месец в касата на войната на Путин. Но президентът ни убеждава, че сме неутрални.
Не решаваме националните въпроси, не пазиме националните ползи, а персоналните уравнения за сигурност и кяр на Бойко Борисов, на Делян Пеевски и на Румен Радев. Цялата страна е впрегната в обслужване на трима индивида. Знаете ли кое е най-противното? По-скоро Москва ще спре съветския петрол, както спря природния газ, в сравнение с ние да се откажем. Толкова надълбоко вкоренена в елита е наркотичната взаимозависимост от спекулация и корупция, ашладисани върху импортирания съветски олигархичен модел..
Не можете да разберете, по какъв начин цялата страна коленичи в краката на един политически „ свинар “ – съветския „ по-чьотним “ консул Гергов. Уж няма партия зад него, консулството му не е задоволителен мотив, ами тъй като цялостен преход ви залъгваха с някакви мними идеологически /десни против леви, консерватори против либерали/ театри и епични борби. Не, дами и господа, ТЕ съумяха да изградят мрежи на съгласуваност, послушание, и взаимозависимост, зад кадър и кулисие, които в този момент карат даже най-важните ни държавни и политически лица да им коленичат. Но никой не приказва за масонските мрежи, в които Гергов е един от най-значимите фактори – там са и основните ни прокурори, и президенти, и министър председатели, и министри. Нямат нищо общо с високо моралните правила на западното масонство, а са частица на съгласуваност с следените от Путин и неговите служби съветско масонство.
За това добродетелта се трансформира в проклинание..
Точно както дерогацията, която Европейски Съюз ни даде, с цел да бъде от изгода на потребителите и да имаме най-евтините горива в Европейски Съюз, се трансформира в източник на немислими спомагателни доходи за съветската и българската част от тези мрежи. Така и влизането ни в Еврозоната и Шенген, без да върнем върховенството на закона и да почистим „ върховете “ на корупцият, ще укрепи българската мафия, която медиатори на съветската мафия при входа и в Европейски Съюз.
От фантазиите на един народ да възхожда, да бъде свободен и да се развива, се свихме до население на територия, което обслужва руско-българската мафия.
И запитвам, тези които ни приканват да погледнем държавнически, в страна пленена от мафия, нали приемането на хартиената бюлетина беше алената линия? Те по този начин ръководят към този момент 13 плюс години – тъй като привикваме и одобряваме алените им линии.
Политическа партия и Демократична България нямат място в ръководство с ГЕРБ. Точка.
Нека си го създадат те – ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Български напредък. Приемането на отговорност за ръководството, без действителна поддръжка, сякаш в името на Шенген и ЕЗ, ще унищожи шанса за промяна на властта на локалните избори.

Текстът е оповестен във фейсбук профила на Илиян Василев, политически блогър и посланик. Заглавието е на ДЕБАТИ. БГ.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР