На системен тормоз са подложени бившият капитан на ЦСКА София

...
На системен тормоз са подложени бившият капитан на ЦСКА София
Коментари Харесай

Комшия тормози футболистът Божидар Чорбаджийски! Приятелката му не може да спи от страх

На систематичен тормоз са подложени някогашният капитан на ЦСКА София Божидар Чорбаджийски и гаджето му Анастасия. Двамата са преследвани от съсед в Полша, където бранителят носи екипа на локалния Стал (Мелец).

Всичко почнало преди към седмица. Тогава бранителят и моделката си поръчали храна за у дома. При идването й Чорбаджийски инцидентно се засякъл със собствен комшия. Комшията се загледал в клубния суичър на Божидар и го познал. Обяснил му, че в почитател на Стал. Започнал да го кани на посетители, с цел да си приказват за тима.

Явно е бил в не доста съответно положение и извънредно настойчив. Българинът съумял да отклони поканите и с Анастасия решили, че е приключело. Не по този начин мислел съседът им. Той почнал методично да тропа по вратата им в разнообразни часове. Единия път било 01.00 ч през нощта.

Друг случай почнал да блъска в 07,30 сутринта и ги събудил. Бесният Божидар отворил вратата и бил засипан с предложения за кафе. Отново обяснил на мъжа, че това няма по какъв начин да се случи. Най-притеснена била половинката му. През целия ден, до момента в който била сама вкъщи, тя не посмяла да излезе. Заради непрестанното думкане даже говорила със своя другарка по телефона шушукайки, с цел да не чуе нахалният съсед. Тя била извънредно обезпокоена по какъв начин ще издържи двата дни, в които Чорбаджийски отсъствал от вкъщи поради уговорките със „ Стал “.

„ Със сигурност няма да мога да дремя. Затова ще върша коледни сладки, с цел да отклоня мислите си от мъжа “, показа хубавицата. Анастасия и Божидар се прибират България за празниците. Те се надяват през таза време съседът им да се осъзнае и след завръщането им тормозът да в завършил. В противоположен случай обмислят промяна на жилището, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР