На сайта на дизайнерските награди iF Wolrd Design бе открита

...
На сайта на дизайнерските награди iF Wolrd Design бе открита
Коментари Харесай

Дизайнерският ZTE Iceberg може да е първият смартфон с два прореза в екрана



На уеб страницата на дизайнерските награди iF Wolrd Design бе открита страница на смарт телефона ZTE Iceberg. Той не е показан публично, само че към този момент е съумял да вземе награда за дизайн.

“Айбергът” на ZTE предлага няколко особености. Първата от тях е съществуване на два прореза в екрана. Съдейки по изображенията във всеки от тях е ситуиран представител.

Прочетете още: ZTE ще влага $2 милиарда в научно-развойни действия за 5G

Необичаен е корпусът на смарт телефона. Стъклени са както предният и задният панели, както и рамката по периферията. За допълнение на леденото чувство са ъглите на рамката са транспарантни. Панелите са съединени по безшевен способ, тъй че няма никакви фуги сред стъклените съставни елементи. Т.е. апаратът би трябвало да е изцяло равен.

Сред особеностите на устройството се загатва безжичното зареждане. На фотосите се виждат още двойна камера, както и читател за пръстови отпечатъци, ситуиран на гърба.

На уеб страницата на iF World Design написа, че смарт телефонът би трябвало да види бял свят “след 2018 г.”. Редно е обаче да се подчертае, че той може въобще да не бъде пуснат в продажба. Такива награди получават много необикновени артикули, като доста от тях въобще не излизат на пазара.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР