На същото мнение са и пазарните анализатори. Изглежда, че Apple избърза

...
На същото мнение са и пазарните анализатори.
Изглежда, че Apple избърза
Коментари Харесай

„Най-лошият продукт, който Apple някога е пускала“, „Това е парче боклук“. Потребителите са разочаровани от качеството на калъфите FineWoven за iPhone 15

На същото мнение са и пазарните анализатори.

Изглежда, че Apple избърза с стартирането на калъфите FineWoven за новия iPhone 15, защото се появяват от ден на ден рецензии както от потребителите, по този начин и от рецензентите.

Публицистът на WSJ Джоана Стърн споделя следното за личния калъф FineWoven за iPhone 15 Pro:

„ Краищата се отлепят, тъканта се надрасква, наподобява на остарял компакт диск и става кафява като развален банан “.

„ Apple подписа огромна екологична договорка във връзка с калъфа FineWoven, когато го показа дружно с моделите iPhone 15 през есента. Заменяйки кожените калъфи на компанията, Apple съобщи, че тъканта FineWoven е „ грациозен и устойчив нов текстил “ и че е формирана от 68% „ рециклирани материали “. Очарователно. Само че с FineWoven нещата по никакъв начин не са добре.

Joanna Stern.

Тя обърна внимание и на отзивите в Best Buy и Amazon. Там мненията на потребителите са, че това е „ най-лошият артикул, който Apple в миналото е пускала„. Анкетите, извършени от другите уеб сайтове, удостоверяват, че при всички случаи болшинството е избрало опцията „ това е парче боклук„. На процедура няма нито един консуматор, който да е удовлетворен.

Друг прочут рецензент Джон Грабер написа:

„ След пет месеца в действителност наподобява, че FineWoven е неуспех във връзка с издръжливостта спрямо предходните кожени калъфи на Apple„.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР