На събитието присъства водачът на листата на Коалиция БСП за

...
На събитието присъства водачът на листата на Коалиция БСП за
Коментари Харесай

Откриха нов офис на БСП в Бяла

На събитието участва лидерът на листата на Коалиция Българска социалистическа партия за България в Русе, Иван Иванов

Той беше съпроводен от Ивалинка Цанкова и Нора Стоянова – претенденти за народни представители на левицата в крайдунавския град, и от ръководителя на Областния съвет на Българска социалистическа партия - Русе, Тодор Йорданов, написа

Пред събралите се деятели на партията Иванов съобщи: „ Само за 7 месеца в ръководството на страната ние, българските социалисти, успяхме да осъществяваме огромна част от задачите, заложени в нашата стратегия. Да, направихме доста, само че и доста остава. Затова е значимо този развой да продължи. Ние сме партия с над 130-годишна история, били сме и в ръководство, и в съпротива, само че постоянно сме оставали рационалната, постоянна и мъдра мощ в обществено-политическия живот на страната. ”

„ Аз имам вяра, че на изборите на 2 октомври Българска социалистическа партия ще реализира доста по-висок резултат, в сравнение с този, който социологическите организации стартират в публичното пространство с една, единствена цел, да бъдат обезверени хората и да се откажат от правото си на глас ”, сподели още Иванов. Той прикани присъстващите да бъдат дейни в изборния ден и да упражнят своя избор, тъй като в миг на икономическа и политическа рецесия страната ни повече от всеки път има потребност от парламент, както и от постоянно определено държавно управление.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР