На събитие в Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк,

...
На събитие в Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк,
Коментари Харесай

Гореща в червено: Пенелопе Крус блести на гала в нейна чест

На събитие в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк, на което беше почетена кариерата ѝ, актрисата Пенелопе Крус си напомни по какъв начин новооткрит магазин за видеокасети Бетамакс в предградие на Мадрид, където е израсла, ѝ оказал помощ да открие киното като дете, заяви Асошиейтед прес.

Оттам тя наемала и гледала всички филми на Педро Алмодовар.

„ Гледах, смеех се, плачех и се учех “ ,

сподели актрисата на галавечерта, проведена в нейна чест. „ Нямаше да съм тук довечера, нямаше да бъде почетена от Музея за модерно изкуство, в случай че не бях имала достойнството да работя с блестящи режисьори, които са ме вдъхновявали, учили са ме, помагали са ми да израсна като актриса и като персона. Искам да благодаря на всички тях довечера, и особено на моя Педро “, сподели тя.

Признанието за актрисата идва десетилетие, откакто музеят оказа същата чест на Алмодовар, работил с Крус в седем кино лентата. Най-новият филм на режисьора „ Паралелни майки “ с присъединяване на Крус, излиза на огромен екран в Съединени американски щати на 24 декември. Филмът получи две номинации за премия „ Златен глобус “.

Един от вълнуващите моменти на събитието беше

видеопосланието на Алмодовар

към Крус, в което я поздравява за признанието. В него той споделя за диалог с Крус по времето, когато промотират „ Всичко за майка ми “ (1999 г.).

„ Тогава ти ми сподели, че когато остарея, ще се грижиш за мен. Все още не съм толкоз остарял, само че се надявам да спазиш обещанието си “, сподели режисьорът във видеопосланието и провокира смеха на публиката. „ Когато остарея, се надявам ти да дойдеш и да станеш нещо като моя майка. Това ще е отражение на облиците на всички майки, които си изпълнявала за мен в тези седем кино лентата “, сподели той.

Испанската актриса беше почетена с изявления от Ан Хатауей, Даяне Крюгер и Ребека Хол .

Сред гостите на събитието бяха артистите Рики Мартин и Росалия и стилният дизайнер Зак Поузен.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР