На редовно заседание дисциплинарната комисия на НБЛ наложи различни санкции

...
На редовно заседание дисциплинарната комисия на НБЛ наложи различни санкции
Коментари Харесай

НБЛ наказа и глоби националния селекционер Любо Минчев

На постоянно съвещание дисциплинарната комисия на НБЛ наложи разнообразни наказания и накзания след изиграване на срещите от 5-ия кръг в мъжкото елитно състезание. Старши треньорът на БК Берое и националния тим на България, Любомир Минчев, се лишава от длъжностни права за една среща и няма право да води тима си в идващия си домашен мач против Спартак Плевен в събота.

Наказанието е придружено и от парична санкция. Минчев е осъден по отчет на старши съдията на срещата Левски Лукойл - Берое и в следствие за "отправени вулгарни изрази, обидни думи и/или заплюване, закани и/или неприлични жестове към длъжностно лице и/или играч и/или длъжностен личен състав и/или фенове " в ефира на Българска национална телевизия при изявлението му след мача против Левски Лукойл.

Старши треньорът на Берое адресира един от съдиите, обслужващи срещата. Освен техническите нарушавания в кръга, ДАС даде инструкции на БК Спартак Плевен да вземе ограничения да приведе в сходство с условията на БФБ уреда за 14/24 секунди в период до 15.11.2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР