На редакционната ни поща се получи това съобщение от пресцентъра

...
На редакционната ни поща се получи това съобщение от пресцентъра
Коментари Харесай

Корнелия Нинова продължава да удря Ваня Григорова

На публицистичната ни поща се получи това известие от пресцентъра на Българска социалистическа партия. Публикуваме го без редакторска интервенция, само че допускаме, че е написано от името на Корнелия Нинова, чието име по нехайство е пропуснато от сътрудниците там. Ето какво гласи известието:

 

Виждаме, че от ден на ден представители опълчват Градската организация на БСП-София и претендента на Българска социалистическа партия Ваня Григорова  срещу националното управление и партията, която не била нужна на втори тур. Предупреждавам - вършиме неточност и ще съсипете в последните 48 часа всичко реализирано дотук. Ще навредите на Григорова.  

 

Това подстрекателство разколебава членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия. А те са 55% от всички дали своят вот за нея. Без тези гласове, тя нямаше да стигне до балотаж. Те са нужни и в този момент. За страдание и кандидатката ни влиза в този капан. Преди да твърди, че не съм я търсила да я поздравя, да си огледа телефона. 

 

Още повече, че всичко изговорено дотук е надълбоко погрешно. Градската организация няма право да утвърждава и записва претендент. Това се прави от Националния съвет на Българска социалистическа партия, където всички гласувахме за  Ваня Григорова. А регистрацията  за изборите става с подписа на ръководителя на партията. Без този автограф не може да е претендент. 

 

Разбираме какво се цели, само че някои хора си изпускат нервите. Овладейте си персоналните упоритости до понеделник, тъй като залогът е доста по-голям от тях - смяна на 18-годишно неприятно, крадливо и порочно ръководство на модела  " ГЕРБ "  в София.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР