На разпита жената твърдяла, че детето паднало от леглото, а

...
На разпита жената твърдяла, че детето паднало от леглото, а
Коментари Харесай

15 години затвор грози майката, пребила и хапала 2-годишното си дете

На разпита дамата твърдяла, че детето паднало от леглото, а тя го хапала, с цел да го свести

15 години затвор заплашват майката, чието детенце на 1 година и 9 месеца бе признато в тежко положение в пловдивска болница на 23 септември. Лекарите откриват, че то има тежка черепно-мозъчна контузия, скъсване на белия дроб, следи от синини и ухапвания и незабавно подават сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Състоянието на детето е сериозно.

На разпита майката споделя, че детето е паднало от леглото, на което се дължи черепно-мозъчната контузия, а с цел да го свести – тя го била хапала, прецизираха прокурорите. След тези показания на дамата е назначена психиатрична експертиза.

В момента се снема зъбна отливка, с цел да се откри дали следите са нейни. Майката е живяла сама, само че се проверява дали е имало и различен човек. Детето е откарано в болница благодарение на комшия, защото няма шофьорска брошура.

След като към този момент е повдигнато обвиняване, дамата отхвърля да даде показания. Тя е арестувана за 72 часа, като следва искане за непрекъснат арест. Повдигнатото обвиняване е за нанасяне на тежка телесна щета на детето.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР