На разходка с кучето си се успокоява режисьорът Сашо Морфов,

...
На разходка с кучето си се успокоява режисьорът Сашо Морфов,
Коментари Харесай

Сашо Морфов намира утеха в куче

На разходка с кучето си се успокоява режисьорът Сашо Морфов , до момента в който чака решението дали ще продължи да работи в Народния спектакъл, или ще бъде уволнен, написа България Днес. След абсурда с пиарката на театъра Велислава Кръстева, която се отдръпна, основният режисьор още не е наясно дали ще остане на поста си.

Ситуацията е повече от изнервяща, а както всички знаят, домашните любимци и най-много кучетата успокояват стопаните си. Затова Морфов е подхванал разходка с четириногото .

„ Правилно постъпи госпожа Кръстева. Колкото до мен, чакам решението на органите. Каквото и да стане, аз ще продължа да слагам постановки “, споделя Морфов.

Докато е в незнание, надареният режисьор разноски обичаното си кученце и напазарува за фамилията цяла торба с храна. После пое към у дома, където го чака брачната половинка му Рени Врангова.

„ Нашето партньорство с Рени е от доста години. Не се тормозя дали ще я махнат от Народния, в случай че мен ме уволнят. Но каквото и да се случва, тя е постоянно с мен “, посочи Сашо Морфов.  

В късния следобяд, стана ясно, че Александър Морфов е уволнен дисциплинарно от Народния спектакъл " Иван Вазов ", съобщи БиТиВи. Малко след 15:00 му е била връчена заповед, с която е освободен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР