На провелото се Световно първенство за мъже и жени, в

...
На провелото се Световно първенство за мъже и жени, в
Коментари Харесай

Добро представяне на състезателите от СК Дарис на Световното първенство за мъже и жени

На провелото се Световно състезание за мъже и дами, в Будапеща- Унгария- 24/29.10., състезателите на Семеен кодекс " Дарис ", Тодор Настев- 60кг. И Александър Стефанов- 75кг., се показаха почтено.


Като Тодор дублира представянето си от предходното Световно състезание в Дубай- 2021г, където доближи до третия кръг 1/8 край. Тук Тодор победи в първия кръг Дания с 2:1, във втория кръг Англия с 9:1 и загуби в третия кръг от играч от Мароко- който е под номер 6 в международната класация с 2:0 и едва съдийство в срещата му, където беше ощетен в някои обстановки и това му костваше успеха, надлежно да се бори за орден. При Александар, той загуби от Турция в първия кръг, който е под номер 9 в международната класация, Сашко го поведе с 3:1 и минута преди края не устоя на напрежението,може би неналичието на опит в тази възраст си оказа въздействие, той е едвам на 18г.
На Тодор в категорията участваха 74 състезатели и на Александър бяха също 74 от целият свят. Общо на това международно участваха 1141 състезатели от 113 страни.
Както знаем България и българското карате реализира най-успешното си показване в международните шампионати с достигането до край и извоювания сребърен орден на Олимпийската шампионка Ивет Горанова, заявиБорислав Иванов- селекционер и треньор на националния тим и персонален треньор на Тодор и Александър.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР