На Продължаваме промяната им трябва мястото на вътрешен министър за

...
На Продължаваме промяната им трябва мястото на вътрешен министър за
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ПП искат да назначат Андрей Гюров за вътрешен министър

На " Продължаваме промяната " им би трябвало мястото на вътрешен министър за Андрей Гюров. Това сподели Татяна Дончева. Тя посочи, че това е слух, само че от меродавен източник и самата тя била сюрпризирана.

„ Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ беше една импровизация на „ Продължаваме промяната “, сподели Дончева във връзка предлагането той да стане началник на комисията. Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и ръководещите се занимават с нелепости.

„ Сценаристите мъчат да се ситуират в политическия живот на България “, счита Татяна Дончева.

„ Те евентуално си мислят, че политиката е една активност по делене на пари, обаче се оказва, че това не е напълно по този начин. Парите, който има да си ги дели, си ги дели. Но би трябвало да се извършат и други неща “, споделя тя.

По думите ѝ това, което се случва от предходната година е опит да се реши невъзможността да се сформира държавно управление от несъвместими елементи.

„ Когато натресеш държавно управление, което не може да се оправи с никакви задания и гледат на политиката като шоу, ти не си решаваш проблемите, ти ги разтегляш във времето, до момента в който в един миг не ти писне “, счита Дончева.

" Изборите са на една бира " Леденика " дистанции. Най-лошите неща могат да си причинят те самите. Това, което се случи предходната година, бе допустимо поради 12 години ръководство на ГЕРБ. Това не можеше да се случи преди. Сега се удари напълно на тото. Трябва да се извадят хора, който зноят защо става дума, а не всичко да се взема решение с един автограф ", изясни адвокатката.

Икономистите си мълчат и не знаят накъде да се върви. Ситуацията е супер сериозна.Няма кой да предвижда нещата, да приготви разновидности. Не виждам тези неща, а са ужасно нужни. Не виждам някой да даде правилно задание на икономистите, уточни тя.

Те могат да удължат живота на Народното събрание, в случай че отидат в отпуска с украинските бежанци на морето. Щели да одобряват нов закон, а всеки ден гласоподават кворум, сподели още тя.

В Народното събрание няма кой да написа закони, безапелационна бе Дончева. По думите ѝ нотариус от Дряново и Лена Бориславова не могат да пишат закони.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР