На предстоящите предсрочни парламентарни Български възход ще се яви като

...
На предстоящите предсрочни парламентарни Български възход ще се яви като
Коментари Харесай

Български Възход се явява самостоятелно на предсрочните избори

На идните предварителни парламентарни " Български напредък " ще се яви като политическа партия, а не като коалиция . Това съобщи пред публицисти в Хасково водачът на партията Стефан Янев, представен от Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че не е планувана взаимна работа с АБВ, само че не изключи опцията в границите на партийното показване на " Български напредък " да си партнират с хора от други обединения през гражданска квота или съглашение.

На предните избори не ни доближи време за регистрация на партията. На процедура тогава ние направихме коалиция от три партии мандатоносители. В момента е време за одобряване на партията, на нейните конструкция, да се види какво в действителност съставлява партията и по какъв начин по най-хубавия метод може да бъдем в полза на жителите и да предлагаме решения, това е задачата, посочи Янев.

Лидерът на Български напредък изрази оптимизъм, че партията ще премине 4-процентната преграда и ще влезе в идващия парламент. Социологията зависи кой я прави и къде я прави, и какви въпроси задава. Ние също имаме социология, която споделя, че сме над чертата, посочи Янев.

Според него привличането на гласоподаватели не е чисто машинален развой, а развой в който посланията би трябвало да стигнат до сърцата и до мозъците на хората. По думите му за това от партията стартират интензивна работа и срещи с хората в тази посока във всички изборни региони на страната.
 Янев се цели в двоен резултат, ще мисли за коалиция
Янев се цели в двоен резултат, ще мисли за коалиция

Български напредък се опитвали да бъдат част от решенията, а не от проблемите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР