На представянето на новите продукти на Huawei на 26-ти декември

...
На представянето на новите продукти на Huawei на 26-ти декември
Коментари Харесай

Huawei представи първото в света лазерно дистанционно за управление с помощта на жестове

На представянето на новите артикули на Huawei на 26-ти декември бе показано дистанционното управление с ориентиране Huawei Lingxi, което към този момент се предлага в магазините на Huawei и JD.com.

Според формалната информация дистанционното управление Lingxi на Huawei е първото в света устройство от този клас, което може да дефинира точното местонахождение на екрана и да издигне удобството на ръководството на качествено ново равнище. То поддържа размахване, допиране, плъзгане и други жестове, налични в мобилните устройства, което дава опция за комфортно ръководство на наличието на огромен екран.

С „ посочващото “ дистанционно управление на Huawei потребителите могат бързо да ръководят мултимедийното наличие, да придвижват видеоклиповете на вярното място, да харесват, разясняват и препращат забавно наличие на другари. То може да се употребява и за игра на шах, дама и други игри.

Това дистанционно управление има вградена ултрамалка антена и е оборудвано със свръхпрецизната технология за пространствено позициониране Lingxi. Производителят твърди, че курсорът на екрана се движи доста гладко и с ръководството се привиква доста бързо.

При по-продължително натискане на гласовия бутон на дистанционното управление на смарт екрана се появява образован помощник, който ви оказва помощ да увеличите силата на звука, да пуснете филм, да открехнете завесите, да изключите климатика и всяка друга команда за обвързваните интелигентни домашни устройства.

Дистанционното ръководство Huawei Lingxi Pointing Remote Control сега работи единствено с Huawei Smart Screen V5, само че в бъдеще описът с устройства ще бъде уголемен.

Дистанционното ръководство Lingxi Pointing Remote Control се предлага за $140.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР