На основание Заповед № РД-01-447/31.07.2020 г. на министъра на здравеопазването

...
На основание Заповед № РД-01-447/31.07.2020 г. на министъра на здравеопазването
Коментари Харесай

Официално: Без публика на футболните мачове до 31 август

На съображение Заповед № РД-01-447/31.07.2020 година на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов се удължава срокът, за който всички групови и самостоятелни спортни мероприятия с подготвителен и спортен темперамент за всички възрастови групи се организират без аудитория. До 31 август не се позволяват фенове на открити и закрити спортни обекти. Това оповестиха от Министерството на младежта и спорта след издадената най-нова заповед от Красен Кралев.

Остава в действие разрешението спортисти под 18-годишна възраст да бъдат с един компаньон при групови и самостоятелни спортни мероприятия с подготвителен и спортен темперамент.

До края на изключителната епидемиологична конюнктура е наложително слагането на защитна маска за лице за еднократна или многократна приложимост или друго средство, покриващо носа и устата (в това число забрадка, шал, шлем и др.) за чиновниците, личния състав, треньорите и длъжностните лица в спортни обекти и уреди за упражняване на спорт на закрито, в зали за танци, басейни, фитнес центрове и зали за фитнес.

Допуска се спортисти и спортуващи да не слагат защитна маска или друго средство, покриващо носа и устата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР