На официално събитие в София снощи, съчетаващо пресконференция и стилен

...
На официално събитие в София снощи, съчетаващо пресконференция и стилен
Коментари Харесай

Motorola в България - едно грациозно завръщане


На публично събитие в София нощес, съчетаващо конференция и моден коктейл, компанията разгласи завръщaнето си на българския пазар и партньорството си с Българската федерация по художествена гимнастика. Грациите ни ще бъдат рекламни лица на Motorola през идващите 12 месеца.



Американският бранд Motorola е прочут с множеството си нововъведения през годините. През 1973 година   Мартин Купър, водещ инженер в компанията, основава първия мобилен телефон DynaTac 8000x. През 1986 година е показан първият мобилен флип телефон StarTac. През 2004 година излиза Motorola Razr, който се трансформира в най-продавания флип телефон на всички времена. През 2005 година е основан Motorola ROKR E1, който е първият телефон с iTunes.

Миналата година Motorola пусна на пазара първия сполучлив модуларен телефон Moto Z и завоюва десетки награди за дизайн и нововъведения, в това число и влиятелната Reddot Design Award. Moto Z и четирите му модула (JBL SoundBoost, Hasselblad True Zoom, Insta-Share Projector, Incipio OFFGRID Power Pack) са налични на българския пазар, а напълно скоро се чакат и още три нови - Moto GamePad, JBL SoundBoost 2 и Moto Turbo Power Pack.

Огромно самопризнание Motorola получи преди няколко месеца от The Gadget Show, които прогласиха Motorola DynaTac 8300 за най-великото откритие на всички времена.

" Това, което отличава нашия тим по художествена гимнастика, е непрекъснатото демонстриране на класа, взаимност и единодушие на безусловно всяко състезание. Те са извънреден образец за последователност сред поколенията. Motorola, от своя страна, е марката, който е неколкократно обявяван за софтуерен водач и е заставал отпред на промишлеността. Ето за какво имаме вяра, че синергията сред нас и Федерацията по художествена гимнастика ще бъде сполучлива и ще отвори нови вероятности, които дава световният обсег на бранд като Motorola, с цел да поддържаме тима за допустимо най-дълъг интервал от време. ”, показа Владислав Иванов, общоприет управител на Motorola за Югоизточна Европа.



 

С поддръжката на Lenovo
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР