На Новолуние Луната се обновява и започва своя нов цикъл.

...
На Новолуние Луната се обновява и започва своя нов цикъл.
Коментари Харесай

Новолуние на 15 септември: как да не пропуснем своите възможности

На Новолуние Луната се обновява и стартира своя нов цикъл. Този септември Новолунието ще настъпи на 15 септември, в знака Дева…

Новолунието ни е обещано за филтриране и разбор на изживения лунен интервал. Новолунието стартира три дни преди пика и продължава още три дни по-късно.

През този интервал батериите на хората се изтощават. Жизнената сила е на практика нулева. Нищо не желаеме, силите ни напущат. И в подобен интервал наподобява, че нещата не вървят доста добре, в живота няма място за чудеса, всички в близост са нездравословни и неразбиращи.

Това надалеч не е правилно.

Факт е, че тъкмо в този момент би трябвало да обръщате внимание не на хората и техните реакции, а на себе си.

Прекарайте този ден с религия в себе си, своята светла и същинска персона, поглезете се в този ден с нещо прелестно, красиво, вкусно и пълноценно.

При новолуние Луната се обновява, по-късно стартира да пораства.

Същото е с всеки човек – изначало той като че ли забавя, а по-късно се разсънва още веднъж за живот и по-нататъшни дейности.

Какво е най-добре да вършиме на това новолуние:

– Поставете си съответни цели и отправете откровени стремежи. Става въпрос за това какво можете да извършите. И вие го усещате! Само вие знаете кое е това нещо, в което желаете да се потопите оптимално.

– Не забравяйте да се обърнете вътре в себе си: правете дихателни практики, медитирайте, изпълнете се с потребна информация за саморазвитие и напредък.

– Оставете настрани вести от всевъзможен формат, злословия и срещи с тези хора, които излъчват негативизъм, съмнение към живота и непрекъснати недоволства.

– Организирайте ред от мисли и стремежи в главата си: визуализирайте фантазията и задачата си, представете си ги към този момент изпълнени. След това проследете какво можете да извършите, с цел да ги извършите в този момент, какво ви липсва за това и какво ви стопира.

– Изчистете мисловното си пространство. Ако нещо ви тормози, само че не можете да му повлияете по никакъв метод, запишете го на лист хартия. Практиката на разтоварване ще ви помогне да освободите главата си, като подредите мислите, които ви объркват.

– Оставете всичко излишно, почистете около вас.

Какво да избягвате:

Не преяждайте с тежка храна. По-добре е да дадете на тялото нещо здравословно и леко.

Не преминавайте към нови неща и задания. Изчакайте, до момента в който Луната пораства и придобие мощ.

Не казвайте на никого за вашите фантазии и проекти. Пазете благосъстоянието си за себе си, даже в случай че в действителност желаете да го споделите с някой доста значим и безценен човек.

Опитайте се да не се поддавате на страстите, не бъдете отрицателни и не влизайте в спорове. Ако в действителност желаете, можете да поплачите безмълвно и да изпуснете това, което ви боли. Това са потребни сълзи.

Не забравяйте да се въздържате от разискване на други хора, рецензия, злословия и отрицателни изявления. Бъдете заслужен и доблестен човек. Девата доста обича тази демонстрация.

Въздържайте се от намиране на неточности в себе си и в другите. Сега е строго неразрешено да се прави това.

И най-важното, не се увличайте по перфекционизма. Не се опитвайте да завършите всичко съвършено и да го завършите по този начин, както сте си го представяли. Перфекционизмът убива творчеството и лишава колосално количество сила. Ако върви, върви. Освобождаваме се и пускаме единствено това, което обективно и доказуемо десетки пъти не носи изгода, задоволство, наслада и благополучие.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР