Нашите предци са обръщали специално внимание на поведението на птиците,

...
Нашите предци са обръщали специално внимание на поведението на птиците,
Коментари Харесай

Птици са свили гнездо на балкона или прозореца ви? Това говори за благополучие в дома:

Нашите предшественици са обръщали особено внимание на държанието на птиците, по които са предсказвали метеорологични феномени, както и бъдещи събития. Птиците, които строят гнезда на балкони и под прозорци, постоянно са се смятали за значим знак.

Поведението на животните може да опише доста и нашите предшественици са се научили да разчитат такива знаци на ориста.

С течение на времето тези пояснения се изродили в знаци и в svobodnazona.com ви предлагаме да се запознаете с националната мъдрост, с цел да разберете какви тъкмо сигнали ни дават птиците.

Поверия за гнезда на балкона

Ако гълъбите построят гнездо навръх балкона ви, това значи, че в фамилията царува естетика и обич. Тези птици притеглят разцвет, затова, съгласно поверието, си коства да толерирате такива съседи и да не ги изгонвате.

Друго вярване гласи, че двойка гълъби, които се любуват един на различен на балкона, дават обещание идна съдбовна среща за неженени хора. Също по този начин гнезденето на балкона демонстрира, че фамилията е под божествена отбрана.

Късметът и просперитетът може да вървят с тези гълъби. Миролюбивият тип птици е под закрилата на Висшите сили.

Гарваните и чавките не предвещават нищо положително. Ако са избрали нечий балкон, тогава притежателите би трябвало да се приготвят за разнообразни неприятности или условия. Също по този начин подобен знак демонстрира, че в дома се е натрупало огромно количество негативна сила.

Бързолетите, които се заселват на балкона, дават обещание положителни неща за фамилията, притеглят позитивна сила и са в положение да отхвърлен злото от външния свят от членовете на семейството. Те мигат да трансформират негативната сила в позитивна.

Гнезда на прозорците: какво да очаквате?

1Ако птица от всевъзможен тип реши да свие гнездо под покрива на дома ви, би трябвало да очаквате ненадейно благополучие. За необвързаните този знак демонстрира бързо запознанство. За бездетните двойки такава непосредственост демонстрира идно раждане на дълго чаканото поколение.

Лястовиче, което реши да свие гнездо под прозорец, се счита за най-хубавият талисман против всяко зло. Според поверието обаче, в случай че птицата бързо напусне гнездото си, това е предизвестие към членовете на семейството за идни съществени проблеми.

Бързолетите, които са избрали пукнатините под или над прозорците, се смятат за предвестници на идни промени към по-добро. Те ще се случат в живота толкоз бързо, колкото полета на тези птици.

Друг знак споделя, че птица, гнездяща в прозорец от южната страна, дава обещание студено лято, а двойка, която се открива от север, дава обещание парещ летен сезон.

Славей, който ненадейно избира място покрай прозореца за собствен дом, предвещава, че членовете на фамилията ще се отърват от всички проблеми и дава обещание разцвет.

Съседството със сврака е много безвредно, като се изключи безкрайното й бръщолевене. Свраката ще отбрани новите си стопани от разнообразни интриги и отрицателни прояви от недоброжелатели.

Има доста позитивни знаци и си коства да знаете за тях, с цел да не пропуснете знаците на ориста, които ще покажат пътя към благополучието и просперитета.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР