На неприятно нарушение стана свидетел пловдивчанин, който с кола се

...
На неприятно нарушение стана свидетел пловдивчанин, който с кола се
Коментари Харесай

Автобус надхитри всички в Пловдив. Редно ли е?

На неприятно нарушаване стана очевидец пловдивчанин, който с кола се предвижвал по улиците на града. Мъжът популяризира фрагменти, на които се вижда проявата, осъществена от водач на рейс, написа.
Прочетете още
Рейсът заобиколил колите, изчакващи на светофар отдясно, преминавайки през забранителна маркировка. Случката се разиграла на кръстовището на бул. " Шести септември " и " Никола Войводов " - тъкмо в региона на Житния пазар.

" Освен, че рейсовете минават когато им е кеф, минават и откъдето им е кеф... Бяхме тъкмо 4 коли в лентата, нищо не пречеше да изчака. Бонус  - щяха да ме блъснат от ляво ", разказва обстановката Даниел Блек.

Мъжът популяризира информацията за станалото в следобедните часове на 18 октомври, а от информацията на видеорегистратора се вижда, че случката се е разиграла към 10 часа сутринта на същия ден.

Припомняме, че преди дни различен лидер на автобус изненада участниците в придвижването - още веднъж в Пловдив. Шофьор от градския превоз бе видян да бърза. Той застана пред чакащи на червен светофар транспортни средства, като минава през забранителния сигнал. Така въпреки всичко той изпревари със секунди останалите, съкращавайки времето си за очакване, а след това прави ляв завой.

Кадри: Даниел Блек
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР