На наградите Златен глобус тази година видяхме много безупречни тоалети,

...
На наградите Златен глобус тази година видяхме много безупречни тоалети,
Коментари Харесай

Как Марго Роби събра погледите на всички

На премиите Златен глобус тази година видяхме доста безупречни тоалети, носени от обичаните ни звезди. Една неповторима рокля обаче притегли доста погледи и то с причина - за направата ѝ има цяла история, която може да се опише.
 Златен глобус 2023 и кои са огромните спечелили тази година
Кой си потегли с най-вече награди Златен глобус

Ето и имената на отличените

Актрисата, която я облича, е Марго Роби. През годините тя и френската първокласна марка Chanel си стават много близки и за премиите Златен глобус 2023 също вземат решение да работят дружно.

Розовата, украсена с кристали рокля, несъмнено е подобаващият избор за Марго Роби, която бе номинирана за най-хубава актриса в мюзикъл или комедиен филм за ролята си във " Вавилон ". Дизайнът на Chanel наподобява като изцяло съзнателно тематично координиран с тематиката на кино лентата. В горната част роклята много прилича корсаж, до момента в който долната част е обемна, напомняща на роклите от филмите от 20-те години на предишния век.
 Снимка 601991

Впечатляващите елементи за роклята на Марго Роби обаче надалеч не свършват дотук. От Vogue издават, че работата по творението на Chanel е лишило над 750 часа и труда на майстори на марката. Разкроената рокля, направена по поръчка, несъмнено, е забележителна със светлорозовата си дантела и копринен тюл с шевронен претекст, декориран с пайети, мъниста и пера.
 Снимка 601990

" Беше вълнуващо да работим с Chanel, с цел да създадем тази персонализирана визия ", споделя пред Vogue Кейт Йънг, стилистът на Марго Роби. По думите на стилистката роклята е създавана в продължение на месеци, като диалозите за дизайна са почнали още през есента на 2022 година " Срещнахме се през септември в Париж, до момента в който всички бяхме на фотосесия ", споделя още Кейт Йънг.
 Марго Роби, Сари Кеслър, премиерата на
Колко си наподобяват Марго Роби и майка ѝ

Крушата не пада по-далеч от...

Естествено, акцентът на визията на Марго Роби, е роклята. Но надали тя щеше да реализира цялостния си резултат без верните аксесоари. Актрисата добавя тоалета си с обеци от бяло злато с диаманти, брошка и пръстен, също произведения на Chanel. Образът на " остарелия Холивуд " е приключен с прическата - спуснати вълнообразни къдрици, както и с грима - с акцент червени устни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР