На моменти изглеждащ скромен, пристав Василев от предаването Съдебен спор,

...
На моменти изглеждащ скромен, пристав Василев от предаването Съдебен спор,
Коментари Харесай

Отварачката се забавлява с 15 г. по-млад от Нова тв

На моменти изглеждащ непретенциозен, пристав Василев от предаването Съдебен спор, само че в други издаващ същността си на магнит за дамите, е съумял да завоюва интереса не на коя да е хубавица. Известната като една от най-материално взискателните дами - фолк певицата Мария, не била себе си, когато си паднала по 15 години по - младия Валентин Василев. Срещнали се в Нова, предложила му присъединяване в неин клип. Покрай фотоси се запродиха именити връзки като Деси Слава и Зарко или Малина и Краси, или най-малко такава беше формалната версия. Удобно алаби, казано по различен метод.

 

Не един и двама осведомени със обстановката, на които не щем да имаме вяра, настояват, че изпълнителката на " Цял живот измамници обичам... " и спортистът може да са имали креватни завършения.Това било в интервала, в който старозагорката била скарана с приятеля си, който съгласно нея я е посбивал, а Валентин се възползвал на първа среща.

 
Това, че за този случай се приказва в шоусредите, даже не дразнело Мара Отварачката. Ако се има вяра на злите езици, тя по-скоро се радвала, че най-сетне приказват за нея, че има разказ по обич. Говори се че даже казвала, че в случай че не била във връзка щяла да обявява секса с младия Валентин Василев.Не е за поверие, само че приписват на Мария следната фраза: ”Секси е да застанеш на колене пред секси мъж. Но не сме стигали надалеч ”, когато я попитал публицист, също работил в Нова тв.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР