На митинга пред гражданите в Македонски Брод лидерът на ВМРО-ДПМНЕ

...
На митинга пред гражданите в Македонски Брод лидерът на ВМРО-ДПМНЕ
Коментари Харесай

На митинг лидерът на ВМРО-ДПМНЕ разказа виц за Макрон, Меркел, Радев и Заев

На митинга пред жителите в Македонски Брод водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски приказва за посланията от срещата на върха ЕС-Западни Балкани в Бърдо, Словения и сподели, че е ясно, че Европейски Съюз със Заев Заев отпред страната се трансформира в далечна цел, а връзките с България в никакъв случай не са били по-лоши, заяви " Плусинфо.мк ".

Мицкоски акцентира пред жителите, че няма да предава поздрави, както направи Заев след срещата на върха, поздравявайки присъстващите на митинга на СДСМ от Макрон, Меркел, Янша и Радев, само че че ще опише анекдот за Заев, обвързван със срещата на върха на Европейски Съюз.
„ Няма да предам поздрави, ще опиша един анекдот, разказан през вчерашния ден измежду хората, тъй като споделят, че духът на народа, твърдостта и мъдростта се състоят в това да накараш човек да се усмихне, даже когато над орисите ни надвиснат тежки облаци. В един аероплан след срещата били Меркел, Макрон, Радев, Янша и Заев, когато внезапно водачът сподели: „ Самолетът се скапе, би трябвало да го напуснем “. Добре, единствено че в самолета имало единствено четири парашута. Взема парашута Макрон и споделя: „ Трябва да спася Франция, не би трябвало да свърша по този начин “. След него Радев взема парашута и споделя: „ Трябва да спася България, не би трябвало да приключвам по този начин “ и скача. Идва ред на Зоран Заев и той вика: „ Трябва да спася страната си “. Той не споделя Македония, тъй като му е неразрешено. Остават Меркел и Янша. Меркел споделя на Янша: „ Виж, аз съм към този момент на години, ще се жертвам за Германия и Словения, взимай последния парашут и се спасявай “. Янша й споделил: „ Има два парашута, тъй като Заев скочи с раницата си “./
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР