На километър 28 от най-новата магистрала Марица има опасни хлътвания.

...
На километър 28 от най-новата магистрала Марица има опасни хлътвания.
Коментари Харесай

Магистрала Марица отново е на вълни

На километър 28 от най-новата автомагистрала " Марица " има рискови хлътвания. Нацепен и вълнообразен асфалт се вижда на няколко сектора от аутобана. От двете направления - към София и назад Свиленград, в десните ленти е рисково за шофиране. Задължително би трябвало да се кара вляво.

 Снимка: Xnews.bg

Това описват от уеб страницата. Вижте какво още виждат сътрудниците при деликатен обход на ЛОТ 1 от автомагистралата:

Гумите на автомобила, минали по ЛОТ 1 по Автомагистрала " Марица ", стартират да тресат при неравностите и е неуместно да се кара с позволената скорост от 140 км/ч. Наближавайки 21-ви километър преди река Марица, още веднъж има изронен асфалт. Стигайки до въпросния 28-и километър, нещата загрубяват. Там с метри платното е вълнообразно и с кърпежи. От АПИ най-малко са се сетили да сложат знаци за ограничение на скоростта. Очаква се да стартира ремонт, само че по кое време - не е ясно.

 Снимка: Xnews.bg

Продължаваме в посока Хасково и стигаме до към този момент усъвършенстваното положение на настилката, само че към момента неравно, до река Банска. Точно тук през есента на 2015 година, 3 месеца откакто бе открит ЛОТ 1 от 31-километровата права Оризово - Димитровград, автомагистралата пропадна метър надолу в продължение на 100 метра.

 Снимка: Xnews.bg

След незабавни поправки за още 50 милиона лв. се стигна и до ОЛАФ (Европейската работа за битка с измамите) за корист по построяването на сектора на " Марица ", която се оказа и най-скъпата до момента. Изграждането й надвиши 200 милиона лв..

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР