На извънредно заседание днес, общинските съветници в София обсъдиха мерките

...
На извънредно заседание днес, общинските съветници в София обсъдиха мерките
Коментари Харесай

Общинарите избират зам.-кмет по сигурността

На изключително съвещание през днешния ден, общинските съветници в София разискаха ограниченията за сигурност в столицата след митингите, провокирани от произшествия с присъединяване на мигранти.

„ Конкретни ограничения не са взети, само че тази сесия е мотив да водим сериозен и градивен диалог за сигурността на столицата, както и да търсим систематични решения. Няма засилен мигрантски напън. Случаите, които разбуниха духовете, не са свързани с мигрантите ". Това съобщи общинският консултант в София от ПП-ДБ-СС Христо Копаранов пред Нова. 

Общинският консултант сподели фотография от столичното метро, където се вижда знаме със свастика. Фотосът е изработен след митинги против мигрантския напън. „ Групи от младежи, 15-16-годишни, обикалят и търсят чужденци, с цел да постановат „ правораздаване ", изясни общинарят.

Според него приносът на днешното съвещание е бил, че са се събрали всички институции и е стартират диалог какво може да се направи за възстановяване сигурността на града. Като такава мярка се разисква избирането на зам.-кмет по сигурността на София, добави Копаранов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР