На извънреден брифинг на прокуратурата и полицията във Враца разкриха,

...
На извънреден брифинг на прокуратурата и полицията във Враца разкриха,
Коментари Харесай

Акция срещу криминалния контингент във Враца

На ексклузивен брифинг на прокуратурата и полицията във Враца разкриха, че има напрежение в престъпния контингент на територията на региона. Това е причинатазапоредната акция против престъпността.

Жандармеристи и чиновници на ГДБОП застанаха на основни места тази заран още от 7 ч. във Враца.

На брифинга участваха шефът на ГДНП Атанас Илков и шефът на жандармерията Тодор Гребенаров, както и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца старши комисар Цветко Нинов, обвинител№1наВрацаВладимир Сираков.

" Това, което ни предизвика да проведем тази интервенция е осъществени няколко тежки престъпни закононарушения на територията на област Враца. Има обир на възрастни хора, палеж на автомобил и други. По-специфично е ескалирането на напрежението на лица от престъпния контингент и силови структури от бившето мутренско време в годините обратно и нямаше по какъв начин да не предприеме дейности и да не покажем на всичките тези хора, че няма да оставим почва за развиване на тези техни планове.
Съвместно с прокуратурата сме твърди и заставаме зад това, което е като наша идея, а точно ефикасни противопоставяния на престъпността, които ще продължим и отсега нататък ", безапелационен бе Илков.

" Всички, които считат, че могат да правят закононарушения на територията на региона ще им покажем, че това няма по какъв начин да се случи ", бе безапелационен прокурор Владимир Сираков.
Пред публицисти той съобщи: " От няколко месеца се виждаме във връзка тежки престъпни закононарушения. Борбата с битовата престъпност, недопускането на тежки престъпни прояви на територията на региона, наред с тази интервенция по линия опиати, в този момент е идната акция и това демонстрира решимостта на полиция и прокуратура да се работи дружно и дейно безкомпромисно, с цел да са по-спокойни жителите в нашата област ".

Паралелна акция се организира и в област Видин. Те са разпоредени от вътрешния министър Иван Демерджиев и са предизвикани от осъществени няколко тежки закононарушения напоследък
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР