На излизане от кабинета за имунизации той направи изказване пред

...
На излизане от кабинета за имунизации той направи изказване пред
Коментари Харесай

Кацаров си сложи трета доза, но забрави да го покаже

На излизане от кабинета за имунизации той направи изявление пред публицистите, в което прикани хората да се имунизират.

„ Една година по-късно, когато в света са сложени над 7 милиарда дози - няма никакво подозрение в сигурността на тези ваксини, защото случаите на странични реакции са по-малко от един на милион. Няма никакво подозрение в успеваемостта им. Ваксината е потвърдила както сигурността си, по този начин и успеваемостта си. Ако някой е имал подозрения, в това число здравословни, към този момент няма никакво съображение да се съмнява ", разяснява Кацаров.

„ Всеки 16-и човек, влезнал в болница с Коронавирус у нас, умира. Ваксината ви подсигурява, че даже да се болестите, сигурно няма да умрете от ковид “, акцентира той.

Той още веднъж сподели, че към този момент излизаме от следващата вълна на ковид, само че по думите му разхлабване на ограниченията няма да има: „ Макар, че наклонността е обърната, се чака нова вариация на вируса и е доста рисково да се трансформират сегашните ограничения, също така те се потвърдиха, че работят “. По думите му Омикрон „ може да пристигна всеки миг “.

„ Всички досегашни разновидности на вируса не ни подминаха. Няма причина да си мислим, че този ще ни подмине. Това е естеството на тази зараза и на метода ѝ на разпространяване. Мисля, че като организация са подхванати всички нужни ограничения “, увери министърът пред камерата на NOVA.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР