На изключително зверска катастрофа станаха свидетели зрителите на финалното състезание

...
На изключително зверска катастрофа станаха свидетели зрителите на финалното състезание
Коментари Харесай

Зверска катастрофа във Формула 3 ВИДЕО

На извънредно зверска злополука станаха очевидци феновете на финалното съревнование на Формула 3 в Макао. Болидът на немската състезателка София Фльорш прелетя през оградата и се заби фундамент за оператори и фотографи.

Според информациите 17-годишната Фльорш е получила съществени пострадвания. Състезанието беше спряно поради случая и възобновено едвам един час по-късно. Има общо седем ранени. Сред тях двама фотографи и един оператор. Те са стояли върху вишката, в която се блъсна немската състезателка.

Пистата в специфични административен регион на Китай непрекъснато е подложена на критика от състезателите. Трасето е прекомерно тясно, няма място за изпреварване. Преди година на същата писта почина мотоциклетист.

София Фльорш е считана за един от огромните немски гении в автомобилния спорт. От тази година тя се състезава за Ван Амерсфуут Рейсинг.

„ София беше откарана в болничното заведение. Тя е контактна и съгласно лекарите, които я прегледаха на пистата, няма съдбовни пострадвания. Сега чакаме резултатите от цялостните медицински проучвания “, оповестиха от тима й пред медиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР