На граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) Видин и Кардам по границата

...
На граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) Видин и Кардам по границата
Коментари Харесай

Интензивен за товарни автомобили на част от граничните пунктове с Румъния

На граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Видин " и „ Кардам " по границата с Румъния трафикът е натоварен на излаз за товарни коли, оповестява на интернет страницата си Главна дирекция „ Гранична полиция " на Министерство на вътрешните работи. Информацията е по данни към 06:00 тази заран.

На границата с Гърция придвижването на всички гранични пунктове се реализира обикновено. През граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси, припомнят от „ Гранична полиция ".

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Трафикът на граничните пунктове на границата с Република Северна Македония и Турция се реализира обикновено.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР