На годишната си регулярна почивка отпрашиха Светлана Гущерова и Християн

...
На годишната си регулярна почивка отпрашиха Светлана Гущерова и Християн
Коментари Харесай

През седмица я бие, но веднъж годишно я води на Малдивите: Вижте романтичния воаяж на Гущерови!

На годишната си регулярна отмора отпрашиха Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Казваме " регулярна ", тъй като тя се състои освен един път на 12 месеца, а и в тъкмо избран интервал - рождения ден на Мечо, както го назовава Светлана и датата от сватбата им.

Знаем, че това е 12 юли - тогава Хрисито се е родил и тогава двамата се взеха преди към този момент пет години. За тези 5 лета Гущеровица съумя да роди цели четири деца на мъжа си като четвъртото се появи едвам преди 15 дни. Това обаче не попречи на двамата да заминат на море, с цел да си отдъхнат, а и бавачки и гледачки за бебето бол.

Снощи Гущеров изненада мрежата, пускайки фотография със Светлана и декларация какъв брой безпределно я обича. Тя била любовта на живота му и желал да е с нея и в този, и в други животи...

Че по какъв начин няма да желае, като русокоската е жена-мечта, просто съвършена. Тя го слуша за всичко, козирува, подчинява се и не стопира да му " мяука ". Въпреки свадите, които той постоянно й подвига и макар, че я бие, както неколкократно разкриваха ужасени техни съседи.

" И какво - през седмица я млати, но един път годишно я кара на Малдивите или където и да било... Чудно просто, чак да се просълзиш от романтика и трогване ", иронично разясняват консуматори в нета.

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова Гущерови малдивите Светлан Гущерова и Християн Гущеров романтично
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР