На Герена отново имат главоболия около един от най-обещаващите си

...
На Герена отново имат главоболия около един от най-обещаващите си
Коментари Харесай

Главоболия в Левски заради Стиви Джи

На " Герена " още веднъж имат главоболия към един от най-обещаващите си млади играчи. Няма спор, че това е Стивън Жерард. Както е известно, младокът бе част от зимната подготовка на " сините ". Това стана факт, откакто шефовете на Левски съумяха да убедят роднините му, че е по-добре да се развива на " Герена ", а не да замине в чужбина рано-рано, което в множеството случаи приключва с крушение за родните гении.

През есента Стиви Джи, както го назовават всички, първо пътува до Залцбург, а по-късно бе цъфнал и в Рен с концепцията за трансфер. В последна сметка обаче се стигна до такава степен, че да тренира с първия тим на Левски в Турция.

Треньорът Николай Костов пък даже му гласоподава доверие в множеството контроли на отбора. Жерард обаче се контузи и се наложи да се прибере по-рано у нас. Сега той се възвръща от контузията. Но макар че навърши 16 години преди броени дни, към момента не бърза да подпише формален контракт със " сините ". И управлението пробва да убеди освен него, само че и родителите му, че въпреки всичко на " Герена " той си е вкъщи и ще се грижат за него, както никой различен не би го направил. В Левски се надяват, че ще съумеят да завоюват тази борба, въпреки че на Стивън към момента му е рано да пробие твърдо при мъжете, както се желае на родителите му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР