На гадна смрад на пот , която се разнесла от

...
На гадна смрад на пот , която се разнесла от
Коментари Харесай

Иво Аръков жестоко се изложи на Шкорпиловци

На гадна воня на пот, която се разнесла от тялото на Иво Аръков станали очевидци вканцуващи  в капанче на плажа в Шкорпиловци, разбра злословия.бг.

Хората, избрали да плажуват на баровското място не могли да повярват какво им се случва. Когато артистът с настоящата си половинка се настанил на един от свободните чадъри и се разнесла гадна миризма на пот.

Отначало неприятно сюрпризираните комшиите по шезлонг  си помислили, че капанчето наоколо има запушена канализация. В този миг младият баща и тв звезда гордо се разхвърлил, съблякъл ризата си и посочил мускули. Но гадната фанара, която се разнесла от него смутила и близките чадъри.

Тогава се схванало, че източник на тази воня е самия Аръков и хората не могли да повярват, че артистът, който на екран постоянно наподобява подреден може да не съблюдава най-елементарните хигиенични правила.

Възмутените плажуваащи коментирали, че очевидно Иво и жена му са скарани с хигиената и не си перат постоянно облеклата: „ Направо не се търпеше тая воня, все едно ризата му не бе прана от предходната година! ”, недоволства един от посетителите на Шкорпиловци.

Тагове: new Иво Аръков Иво Аръков пот Иво Аръков на Шкорпиловци Иво Аръков намирисва
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР