На фона на мечите перспективи за Биткойн (BTC), Tradecurve (TCRV)

...
На фона на мечите перспективи за Биткойн (BTC), Tradecurve (TCRV)
Коментари Харесай

Защо графиката на Биткойн изглежда мечa, докато Tradecurve обещава потенциални 100x печалби през 2023 г.

На фона на мечите вероятности за Биткойн (BTC), Tradecurve (TCRV) генерира позитивен хайп, обещавайки евентуални 100-кратни облаги през 2023 година, макар че е във фаза на предварителна продажба. 

В тази публикация се прави анализ на факторите, допринасящи за актуалната меча графика на Биткойн, като в същото време се хвърля светлина върху това за какво вътрешни за промишлеността лица акцентират Tradecurve като идващото огромно нещо в крипто пространството.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Защо графиката на Биткойн (BTC) наподобява меча

Биткойн (BTC) минава през много волатилен интервал в последно време. Активът означи впечатляващо повишаване от $24,800 до $31,800 в границите на няколко седмици. Понастоящем обаче е изправен пред твърда опозиция над това равнище, което способства за неотдавнашния спад на цената.



Този ценови подтик значително се дължи на спекулациите към утвърждението на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF). Един подобен   ETF може да съставлява основна смяна в пространството на криптовалутите. Той ще отвори вратите за прибавяне на Биткойн към пенсионните и 401К фондове. Това евентуално би могло да провокира всеобщ приток на институционален капитал на пазара.

Въпреки това упованието към утвърждението на ETF породи известна неустановеност. Тя се прояви като забележителна волатилност на цените на Биткойн. Техническите анализатори акцентират меча дивергенция на седмичната графика. Тя е показателна за евентуално закъснение на бичия подтик на Биткойн.

Мечи дивергенции се появяват, когато цената на дадена скъпа книга прави по-високи върхове, до момента в който осцилатор като показателя на относителната мощ (RSI) основава по-ниски върхове. Това демонстрира, че няма задоволително пазарна инерция, която да удостовери ценовото деяние и допуска евентуално превръщане на наклонността.

През тази седмица Биткойн поевтиня от $31,200 до настоящата цена от $29,460. Анализаторите означават, че Биткойн се колебае тъкмо над сериозното равнище на поддръжка от $27,500 и в случай че то не се задържи, евентуално ще се стигне до по-дълбока промяна до $25,000.

Tradecurve дава обещание евентуални 100-кратни облаги през 2023 г: Разкриване на опциите

Използвайки блокчейна на Етериум (ETH), Tradecurve (TCRV) проправя път на световните консуматори да търгуват с разнообразни активи, в това число акции, форекс, артикули и показатели, като в същото време резервират своята анонимност посредством потреблението на технологията за децентрализирани финанси (DeFi).

Една от забележителните характерности на Tradecurve е опростеният развой на основаване на сметка. Tradecurve изисква единствено имейл адрес, като по този метод се отстраняват дългите и строги процеси за опознаване на клиентите (KYC), които са нормални за обичайните платформи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР