На фона на бързото разпространение на коронавируса по света Виетнам

...
На фона на бързото разпространение на коронавируса по света Виетнам
Коментари Харесай

Виетнам излекува пациентите си с COVID-19 и пусна песен с инструкции за профилактика

На фона на бързото разпространяване на ковид по света Виетнам разгласи, че всички 16 инфектирани пациенти в страната са излекувани и изписани от болница, написа Мениджър Нюз.

„ Ако можем да сравнив битката против COVID-19 с война, тогава сме спечелили първата борба, само че не и цялата война, защото обстановката може да бъде доста непредсказуема “, показват въпреки всичко от министерството на опазването на здравето на Виетнам по време на онлайн конференция, осведоми „ Ал Джазира “.

От Световната здравна организация потвърджават данните от Виетнам и разясняват, че бързата реакция на държавното управление е била от решаващо значение за преодоляване на рецесията в нейния ранен стадий.

Припомняме, че на 1-ви февруари Виетнам публично разгласи ковид за зараза, когато броят на инфектираните от COVID-19 в страната набъбна до шестима. Две седмици по-късно здравното министерство заповяда на всички 10 600 поданици на Син Лой да останат под карантина 20 дни, откакто бяха доказани още случаи.

Един месец откакто ковид беше разгласен за зараза във Виетнам, здравното министерство пусна занимателна ария и клип с текст, описващ указания за предотвратяване от ковид. В нея артистите Ерик и Мин приканват хората да се борят с ковид и да си мият ръцете.

Малко след излъчването на песента, в приложението „ ТикТок “ се появиха голям брой клипове на хора в домашна среда, които пеят и танцуват, до момента в който си мият ръцете или приканват хората да го вършат. До момента клиповете са събрали повече от 2 млн. гледания в обществената мрежа.  Вижте и вие.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР