На фона на активните няколко седмици на пазара на луксозни

...
На фона на активните няколко седмици на пазара на луксозни
Коментари Харесай

Тази грандиозна единица в Ню Йорк току-що беше продадена за 61,58 милиона долара на фона на поредица от скорошни луксозни транзакции за големи долари

На фона на дейните няколко седмици на пазара на първокласни парцели в Ню Йорк, градът към този момент има друга договорка за огромни пари в чантата.

Чуждестранен покупател заграби цялостен етаж на 24-ия етаж на Пето авеню Aman в Ню Йорк посредством транзакция отвън пазара.

Приблизително 6300 квадратни фута единица влезе в контракт преди към шест години, до момента в който планът беше в развой на разработка, когато беше на цена над $70 милиона, съгласно Wall Street Journal, който първи заяви, че продажбата най-сетне е завършила за $61,58 милиона.

Купувачът е Терънс Чан, основан в Хонконг частен финансов шеф, който е ръководител на капиталовата компания Bay Area Capital Partners, съгласно Real Deal.

Тал Александър от Official представляваше Чан, до момента в който вътрешният екип по продажбите на разработчика представляваше спонсора на постройката.

Ослепителната резиденция, 24A, е единствената на етажа и един от общо 22-те жилището в постройката Midtown, която се намира против Trump Tower, на 73...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР