На Еньовден Bilka Lifestyle представи новата си слънчева, хидратираща и

...
На Еньовден Bilka Lifestyle представи новата си слънчева, хидратираща и
Коментари Харесай

С аромат на лавандула – Bilka Collection Lavender & Hyaluron

На Еньовден Bilka Lifestyle показа новата си слънчева, хидратираща и регенерираща серия, основана на най-българските и потвърдено ефикасни съставки – Bilka Collection Lavender & Hyaluron.
 
В състава на продуктите са включени:
Ценени по целия свят най-високо качествени Лавандулово масло и Лавандулова вода, с обезпечен органически генезис и документи за наличие на дейни компоненти;Екстракт от Lavandula Angustifolia Mill с почистващо, регенериращо и антисептично действие;Хиалуронова киселина от ново потомство, която обезпечава дълбока и дълготрайна хидратация, усъвършенства еластичността на кожата и има лифтинг ефект; Различни типове натурални масла, особено подбрани с цел да осигурят  синергично деяние и да засилят търсения резултат и резултата.
Лавандуловото масло е едно от най-широко употребяваните етерични масла с антибактериални, противогъбични, антисептични и противовъзпалителни свойства.
Лавандулова вода е 100% естествен артикул, получен посредством парна филтрация на цъфтящите върхове на био лавандулови растения (Lavandula Angustifolia Mill.).

Лавандулата е подобаваща за всички видове кожа. Регенерира клетките и предотвратява образуването на белези и стрии. Забавя появяването на бръчки и успокоява дребни раздразнения.
Омайващото й благоухание успокоява мисълта и отпуска тялото,  усъвършенства настроението и самочувствието.

Портфолиото на новата серия Bilka collection Lavender & Hyaluron съдържа артикули за лице, тяло и коса.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР