На двукратния победител от риалити предаването ВИП Брадър Джино Бианкалана

...
На двукратния победител от риалити предаването ВИП Брадър Джино Бианкалана
Коментари Харесай

Бизнесът на Джино Бианкалана удари на камък

На двукратния победител от риалити предаването " ВИП Брадър " Джино Бианкалана в последно време не му върви.

Преди 4 години той отвори заведение в столичния квартал " Манастирски ливади ". Стигна се до такава степен, че Джино сервираше персонално на своите посетители, с цел да може да го трансформира в хитово и доста посещавано място. В следствие обаче ресторантчето работеше единствено по обяд, а вечер затваряше заради липса на клиенти. От няколко месеца то е изцяло затворено и не е ясно дали ще проработи още веднъж.
                             

Заведението беше вид пъб, направено в американски жанр, с дизайнерски интериор. Джино бе наел първокласни готвачи да се грижат за менюто, а кухнята беше американска. Инвестицията в бизнеса била към 200 000 лв., споделя самият Бианкалана.

„ Никой не идва, вътре към този момент има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори различен в „ Драгалевци ”, който се пробва да създаде, само че не е елементарно. Джино в действителност се старае, само че към момента няма доста клиентела ” – описват негови другари пред „ Уикенд ”.

Самият Джино признава, че в никакъв случай не е очаквал, че ще се занимава с подобен бизнес, само че очевидно му харесва.

„ Никога не съм очаквал, че иска ми се случи. Но по този начин стана, че заложих на хотел и ресторант. Има доста конкуренция в София, не е елементарно, само че съм уверен, че ще се оправя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да приказвам с хората. Обичам да се срещам с разнообразни персони и в никакъв случай не си самичък в тази работа “, споделя разгорещено Джино.
                             

„ Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко вършим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен жанр е, не е съвременен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е огромен и градината е огромна. Наблягаме на хубава храна, много друг е “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР