На днешното си заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз

...
На днешното си заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Решения след днешното заседание на Изпълнителния комитет на БФС

На днешното си съвещание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз одобри промени в Правилника за футболното съдийство.

След назначението на Виктор Кашай за ръководител на Съдийската комисия, неговият предходник Костадин Гергинов ще заеме позицията заместител ръководител, а същата служба ще има и асистентът на Кашай – Георги Ринг.

Членовете на ИК се срещнаха и с отчет за промени във финансовия устав на централата, съгласно които отпадат таксите за картотекиране на футболисти за тимовете от Трета, Четвърта и Пета лига, елитните младежки групи, шампионатите за дами, девойки, плажен футбол, футзал и всички останали шампионати в аматьорския футбол. Промените са разследване от обявената на конгреса на 12.10.2021 година от президента Борислав Михайлов тактика за подкрепяне на клубовете от всеобщия и аматьорския футбол.

Членовете на ИК бяха осведомени и с електронната система, посредством която ще се реализира картотекирането в аматьорския футбол. Нейното въвеждане е поредна крачка към реализиране на упоритостта за цялостна цифровизация на футбола ни на всички равнища.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР