На днешния Международен ден на жената дванадесетокласници от "А" клас

...
На днешния Международен ден на жената дванадесетокласници от "А" клас
Коментари Харесай

На учителя с любов! Дванадесетокласници от училището в Симитли с мил жест към класния си ръководител по повод 8-ми март и предстоящия им   бал 

На днешния Международен ден на дамата дванадесетокласници от "А " клас на Средно учебно заведение "Св. Св. Кирил и Методий " - Симитли взеха решение да зарадват класния си началник Вяра Боянска, освен за празника, само че и във връзка идния им абитуриентски бал.

Учениците, не инцидентно, избраха тъкмо 8-ми март за деня, в който да поканят своя преподавател на едно от най - значимите събития в техния живот - завършването на гимназията. Учителката одобри поканата с доста наслада и сълзи на очи.Учениците бяха изработили специфичен надпис, на който бе изписано "Ще дойдете ли с нас на бала? ", като всяка писмен знак държеше обособен възпитаник. За класната Боянска бяха планували хубав пъстър букет и вкусни бонбони.

Идеята на огромните възпитаници доста хареса и на по - дребните ученици на учебното заведение в Симитли, които дадоха обещание да продължат тази традиция и в бъдеще!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР