На днешния ден преди 2 години си отиде Диего Марадона

...
На днешния ден преди 2 години си отиде Диего Марадона
Коментари Харесай

Коя е жената, която Марадона не прежали до последния си дъх

На днешния ден преди 2 години си отиде Диего Марадона - не просто човек, не просто популярен футболист, а същинска легенда! Смъртта му бе неочаквана и прониза сърцата на милионите му почитатели по света, а животът му като че ли върви на лента пред очите ни. Някои си спомнят за невероятните му достижения в спорта, други за наркотичните му зависимости, а ние - за това какъв мъж беше той. 

Да не се лъжем - Марадона обичаше красивите дами, а през леглото му са минали безчет такива. Но коя е дамата, която го лиши от любовта си и която той не можа да превъзмогне до самия край?

През 2011 година той стартира връзка с русокосата красавица Росио Олива, която е съумяла да плени сърцето на Диего освен с външността си, само че и със пристрастеността си към футбола. Самата тя дълго време е професионален състезател и се състезава в женския футбол. По време на връзката им аржентинката бе неразделно до него по стадионите и съпреживяваше всеки триумф, като че ли е и неин. 

 Диего Марадона

Марадона има 8 приети деца, само че се твърди, че е допустимо да има и още. Но да се върнем на любовта му с Росио. Двамата се сгодяват единствено година след първата си среща, само че до брак по този начин и не стигат. Любовта им обаче се оказва продължителна, макар впечатляващата възрастова разлика посред им, която е цели 3 десетилетия. 

За първи път връзката им се пропуква през 2014 година, когато Диего упреква Росио в кражба на часовник и други скъпи движимости от къщата му в Дубай. Скандалът обаче не продължава дълго и двамата се събират. Младата аржентинка твърди, че след този миг Марадона почнал да ѝ протяга ръка. Дори малко преди втората им и дефинитивна разлъка няколко години по-късно, в медиите изтича клип, в който като че ли Диего в действителност удря Олива, само че защото видеото е с неприятно качество, не излиза наяве до дъно тъкмо какво се е случило. Според футболиста той просто е избил телефон от ръцете на обичаната си, само че не я удря. 

Дали поради непреодолими разлики, или поради физическо принуждение от страна на Марадона, красивата футболистка взема решение да постави завършек на любовта си с него през 2018 година Според близки на именития състезател той по този начин и не съумял да прежали към този момент някогашната си избраница и даже ставал нападателен, когато попадал на нейни изявленията или на фотоси с други мъже. 
                             

Любовта сред Марадона и Росио завършва по допустимо най-некрасивия метод. Тя завежда дело против него и изисква финансови обезщетения, неисветно тъкмо по какви аргументи.

От 2018 година до последния си ден Диего Марадона не е имал публична половинка до себе си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР