На частичните избори за конгреса в САЩ тази есен Русия

...
На частичните избори за конгреса в САЩ тази есен Русия
Коментари Харесай

Русия ще се намеси в изборите в САЩ през ноември, за да спечелят демократите, обяви Тръмп

На частичните избори за конгреса в Съединени американски щати тази есен Русия ще се намеси в интерес на демократите, тъй като " не желае Тръмп " на власт. Това разгласи самият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в профила си в " Туитър ".

" Много съм обезпокоен, че Русия ще се бори доста интензивно, с цел да влияе на идните Избори, " написа президентът. Основавайки се на обстоятелството, че нито един президент не е бил по-твърд към Русия от мен, ще работят доста интензивно за демократите. Те несъмнено не желаят Тръмп! "

Поредният му коментар идва на фона както на обвинявания към него, че не е посочил доверие към службите на Съединени американски щати по време на срещата с съветския президент Владимир Путин (по-късно Тръмп се отхвърли от думите си), по този начин и на проекти в конгреса да се сътвори механизъм за отговор на възможна бъдеща съветска интервенция в американски избори.

Представители на разузнаването в Съединени американски щати към този момент са заявявали, че опитите на Русия да работи против избори в страната не престават и ще се отнасят и за вота на 6 ноември.

На междинните избори демократите би трябвало да получат още две места, с цел да овладеят Сената, и 23 - за Камарата на представителите и по този начин да получат по-голям надзор върху политиките на Тръмп.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (807)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР