На автосалона в Женева (6-18 март) Тойота ще представи миналият

...
На автосалона в Женева (6-18 март) Тойота ще представи миналият
Коментари Харесай

"Тойота" излъска "Айго"

На автосалона в Женева (6-18 март) " Тойота " ще показа предишният през фейслифт модел " Айго ". От един от най-търсените коли в A-сегмента в Европа през предходната година са продадени 85 хиляди бройки, като пазарният му дял е 6.6%.

Отвън незабавно се виждат дневните светодиодни светлини във фаровете. LED светлини оформят и светлинния автограф откъм гърба.

© Тойота

" Тойота Айго " ще се предлага в два нови цвята - маджента и наследник. Гамата от джанти също е обогатена. В салона приборното табло е с тримерен резултат.

Най-скъпите версии на колата се оферират в два цвята, с 15-цолови алуминиеви джанти и набора от системи за сигурност Toyota Safety Sense.

© Тойота

В обновеното " Айго " познатият трицилиндров мотор е станал още по-икономичен. Мощността е 72 конски сили, а оптималният въртящ миг е 93 Нм.

С него " Тойота Айго " се форсира до 100 км/ч за 13.8 секунди, а оптималната скорост е 160 км/ч. Ефективността на автомобила е усъвършенствана с помощта на по-дълги пета и шеста предавка, серийна старт/стоп система, гуми с намалено противодействие при търкаляне и усъвършенствана аеродинамика. Резултатът е събаряне на разхода на гориво от 4.1 на 3.9 л/100 км.

© Тойота

Промени има също в окачването и настройките на кормилото. Освен това салонът е в допълнение обезшумен.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Женева (473)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР