На Арената на “Игри на волята: България Непобедими, Безстрашни и

...
На Арената на “Игри на волята: България Непобедими, Безстрашни и
Коментари Харесай

Първа победа за Супергероите в номинационна битка в Игри на волята: България

На Арената на “Игри на волята: България ” Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха едни против други в изтощителна борба, с цел да запазят племената си цели. На щафетен принцип състезателите се впускаха в морето, гребяха с каяк и пренасяха тежки 25 или 45-килограмови торби на ръце, с цел да доближат до финалния лабиринт.

Супергероите се потвърдиха за първи път в номинационна борба, а успеха им подсигурява, че са в сигурност най-малко към този момент.

Аспарух се трансформира в същинска котва за Непобедимите, а неговото затрудняване в преместването на тежкия чувал струваше на племето закъснение от 3 обиколки. Останалите състезатели не съумяха да наваксат голямото закъснение, заради което ще се изправят очи в очи с водещата Ралица на родов съвет. Аспарух призна, че е отговорен за загубата и помоли съотборниците си да бъде номиниран от тях.

След трепетно очакване Алекса и Елица се събраха на Арената, въпреки и в разнообразни племена. След финала на борбата Алекса намерено конфронтира мъжете от Непобедимите, откакто разбра, че са изпратили обичаната му в борба за избавление предходната седмица. Той отсече, че огромните мъже би трябвало да пазят дребните девойки, което завоюва утвърждението освен на неговото племе, а и на Безстрашните.

Ще предлагат ли Непобедимите Аспарух? Кои двама ще изпратят на борба за избавление? Играчи от кое племе ще се борят за оставането си в надпреварата против тях? Каква тежка номинационна борба чака участниците на Арената? - разберете на следващия ден вечер в 21:00ч. единствено по NOVA. 

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата. 

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР