На 9 април (събота) започнаха снимките на новия сериал„Вина“. Лентата

...
На 9 април (събота) започнаха снимките на новия сериал„Вина“. Лентата
Коментари Харесай

Снимките на новия сериал „Вина“ започнаха в Сандански и Мелник

На 9 април (събота) започнаха фотосите на новия сериал„ Вина “. Лентата е част от филмопроизводството на публичната телевизия и се чака да е подготвена през есента на 2022 година

Първият снимачен ден на „ Вина “ беше сниман в с. Хърсово, Мелник, Вила Мелник, а местоположението се трансформира във значим акцент и спомагателен „ участник “ в лентата. Магнетичното деяние на региона и тероара носи духа на винарството и метафорично приказва за споровете и взаимоотношенията на персонажите.

В фамилната драма „ Вина “ се преплитат две съществени тематики – виното и виновността, която човек изпитва в своя живот. 12-серийният филм се развива към винена промишленост. Разказва за млад мъж, заставен след гибелта на вуйчо си да загърби видимо подредения си живот в Съединени американски щати и да възроди винарната му. Желанието му е мощно, опитът – нулев, а наследството отчайващо – залежали бъчви, задължения и служащи, които скоро ще останат на улицата. Само своенравната еноложка на избата може да го измъкне от кашата, само че татко ѝ се оказва прикрит съучастник в бизнеса, чиито проекти не съответстват с тези на „ натрапника “. Тайни и виновност от предишното са на път да провалят всичко.

Режисьор на сериала „ Вина “ е Виктор Божинов, а сценаристи са Нели Димитрова, Ваня Николова и Катя Николова. В функциите феновете ще видят актьорите Владимир Зомбори, Михаил Билалов, Елена Телбис, Кристина Верославова, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и други.

„ Нашият екип реши да подкрепи и да опише една история, която е обвързвана с проблемите на хората, които се занимават с произвеждане на българско вино “, показа Виктор Божинов на конференцията във вила Мелник, с. Хърсово.

„ За първи път стъпваме на това място, моят воин не трябваше да бъде осведомен със света на виното. Тоест всички ме пазеха от това да знам всякакви термини и ще ми е извънредно любопитно да навляза в този чужд за мен свят. Аз самият не съм човек, който пие вино, само че навлизайки в тази тема нещата започнаха да ми се yслаждат. “, сподели и артистът Владимир Зомбори.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР