На 52-годишна възраст е починал бившият частен съдия-изпълнител Тодор Мавродиев,

...
На 52-годишна възраст е починал бившият частен съдия-изпълнител Тодор Мавродиев,
Коментари Харесай

ЧСИ Тодор Мавродиев не доживя да чуе присъдата си

На 52-годишна възраст е умрял някогашният частен съдия-изпълнител Тодор Мавродиев, оповестява Флагман.бг.

ЧСИ-то, който бе с отнети права и очакваше окончателната присъда от Върховния касационен съд по последното от поредност водени против него каузи, си е отишъл точно на Гергьовден, а погребението му е било в доста стеснен кръг, довериха негови близки.

Тодор Мавродиев години поред беше под прожекторите на публичното внимание в Бургаско. Срещу него бяха заведени каузи за непозволени дейности, както и за нарушавания в гилдията.

Още от началото на века за него се разнасяха митове, само че първото си обвиняване получи едвам през 2010 година, когато бе притеглен като обвинен, само че след това оневинен за скандалния въвод в парцел на Любен Джубрилов, проведен в интерес на бургаския предприемач Кирил Стоянов, прочут като Киро Солта.

Последната присъда, която е получил ЧСИ Тодор Мавродиев, е 5 години затвор при първичен общ режим. Апелативен съд-Бургас е понижил наказването на 2 година дейно, последвал е прокурорски митинг, а делото към момента стои за решение във Върховен касационен съд. То е било оповестено за края на 2021 година и не е завършено по неразбираеми и досега аргументи. Поради кончината на ЧСИ Тодор Мавродиев то ще бъде прекъснато, а той си отиде от този свят, без да лежи и ден в пандиза.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР