На 33 години е шофьорът, който полицията зрелищно преследва в

...
На 33 години е шофьорът, който полицията зрелищно преследва в
Коментари Харесай

На 33 години е шофьорът, който предизвика гонката в София. Двама полицаи са пострадали

На 33 години е водачът, който полицията зрелищно преследва в София. Той  отхвърли да спре за полицейска инспекция и последва гонка. Резултатът са няколко блъснати коли и потърпевши служители на реда, оповестява " България Он Еър ".

Гонката стартира от кръстовището сред бул. " Генерал Никола Жеков " и ул. " Христо Силянов ", където водачът не стопира на червен светофар и съвсем блъска двама пешеходци. Започва гонене с полицията.

Водачът минава още веднъж на червен светофар в опит да избяга, влиза в една от директните на бул. " Ломско шосе " и удря няколко автомобила.

" В края на улицата осъществя ПТП с два автомобила на жители, по-късно се пробва да даде обратно, само че се блъска в нашия автомобил. По време на задържането се заключват в БМВ-то със спътничката му, разменят местата, сякаш тя ръководи автомобила ", изясни шефът на столичното Второ районно ръководство Стефан Дойчев.

При опита за арест на водача и неговата спътничка служителите на реда чупят стъклото на автомобила, а джигитът още веднъж отхвърля да спомага на органите на реда.
Двама от униформените са потърпевши по време на задържането - единият е със строшен пръст, а другият - с порезни рани в ръката. 

" Колегите от " Пътна полиция " го тестваха за алкохол, няма алкохол. Същият изрично отхвърля да бъде тестван за опиати ", добави Велчев.

Според проверяващите 33-годишният мъж е желал да избяга, тъй като няма шофьорска брошура. Той е с голям брой престъпни регистрации, арестуван е за закононарушения, свързани с опиати.

А съгласно очевидци, които не пожелаха да застанат пред камерата на Bulgaria ON AIR, хората в кв. " Надежда " познават джигита под прякора Митко Софата. Те настояват, че мъжът се занимава с разпространяване на дрога, а момичето - с предложение на полови услуги против възнаграждение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР